Contact

Voor overname van teksten, foto’s of andere publicaties dient u contact op te nemen met info@112nieuwsgroep.nl

112 Nieuwsgroep

Tips banner
Fietsster geschept door automobilist in Apeldoorn

Een fietsster is woensdagochtend iets na 09.00 aangereden op de Ankelaarseweg in Apeldoorn. Veel omstanders hebben het ongeluk zien gebeuren en hebben ook eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. Het meisje, een scholier was onderweg naar school maar werd door een afslaande auto over het hoofd gezien. Het meisje liep verwondingen op aan onder andere haar been. Maar na controle door de ambulancedienst hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. De ambulanceverpleegkundige adviseerde het meisje wel langs de eerste hulp te gaan mocht de pijn aan houden. De fiets heeft forse schade opgelopen. De auto heeft lichte schade aan zowel de voor en zij kant. Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder. Vooral voor taxibusjes die naar een verzorgingstehuis moesten. De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen.

Lees verder...
Beelden overval Lidl Westeinde in Opsporing Verzocht

Op dinsdag 20 november kwamen de beelden van de overval op Lidl Westeind in opsporing verzocht. Net voordat de winkel dicht zou gaan om 21.00 uur, stormden op 11 mei 2018 twee overvallers het toenmalige Lidl-filiaal binnen aan het Westeinde. Het duo maakte een kassalade buit. De politie vermoedt dat het om vrij jonge daders gaat, van wie één ongeveer 1.80 meter lang is en de andere minimaal 10 centimeter kleiner. Ze hadden allebei hun gezicht grotendeels bedekt. https://www.youtube.com/watch?v=uohVY-XVGUA

Lees verder...
Auto brand uit aan de Van de Cappellestraat in Ede

Ede - Dinsdagavond heeft er een autobrand plaatsgevonden aan de van de Cappellestraat in Ede. De brandweer was snel ter plaatste en heeft het vuur geblust. 1 voertuig kan als verloren worden beschouwd. 2 voertuigen die naast het brandend voertuig stonden zijn beschadigd. De politie bevestigd dat het gaat om brandstichting en start een verder onderzoek. Of deze brand te maken heeft met de autobrand op de Berckheydestraat is niet bekend.  

Lees verder...
Geldboete voor dader mishandeling Molenslootpad in Maasland

De politierechter in Den Haag heeft uitspraak gedaan over een mishandeling die eerder dit jaar plaatsvond op het Molenslootpad in Maasland. Bij de mishandeling brak het slachtoffer zijn enkel. Op 21 maart 2018 werd het slachtoffer meerdere keren in het gezicht geslagen en ook werd een veelvuldig geschopt en geduwd. Dankzij getuigen kon een 59-jarige Maaslander worden aangehouden. De man heeft een geldboete van 750 euro opgelegd gekregen.

Lees verder...
Inbraak wijk de Maten, politie zoekt getuigen

In een schuur aan de Boswachtersveld in Apeldoorn de Maten is in de nacht van Zondag op Maandag ingebroken. De dader(s) hebben meerdere gereedschap spullen en drank weggenomen. Buurtbewoners hebben wel wat gehoord vannacht maar hebben niemand gezien. De eigenaren van de schuur hebben direct aangifte gedaan bij de politie, zij zijn een onderzoek gestart. Mensen die iets gehoord of gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws