Overval op supermarkt Euterpedreef Utrecht

Utrecht – Op zondag 1 december werd omstreeks 18.15 uur een overval gepleegd op een supermarkt op de Euterpedreef in Utrecht. Twee daders met bivakmutsen op bedreigden het personeel van de winkel met vuurwapens. Zij gingen er met een hoeveelheid geld vandoor. De politie zoekt getuigen van de overval.

De beide daders kwamen rond sluitingstijd de winkel binnen. Na de overval, vluchtten de overvallers de winkel uit door de uitgang aan de Wolgadreef. Zij hadden een zwarte sporttas/rugzak bij zich. Agenten hebben nog in de omgeving gezocht, maar hebben de overvallers niet meer kunnen vinden.
Signalementen

Dader 1:

Man
Dikker postuur dan dader 2
Zwarte kleding
Zwarte schoenen
Tussen 17 en 19 jaar

Dader 2:

Man
Slank postuur
Zwarte kleding
Zwarte schoenen
Baard
Iets langer dan dader 1
Tussen 18 en 21 jaar

Iets gezien?

Mogelijk hebben de overvallers zich al een tijd voordat de winkel ging sluiten in de buurt van de Euterpedreef opgehouden. Heeft u verdachte personen gezien voor de overval? Of heeft u de daders na de overval zien vluchten? Bel dan met het rechercheteam via 0900-8844, bel anoniem via 0800-7000. Al uw informatie kan helpen om de zaak op te lossen.