Auto-inbrekers op de foto!

Utrecht – Vanmorgen 16 augustus zijn twee mannen aangehouden in hun woning. Ze worden verdacht van het plegen van een auto-inbraak die gisteravond plaatsvond op de Dr. Max Euwestraat.

Maandagavond rond 19.30 uur kwam er een melding binnen van een heterdaad auto-inbraak. De mannen zouden zijn weggerend in de richting van de Vecht. Ondanks een zoekactie werden de twee niet meer aangetroffen. Ter plaatste bleek dat er een autoruit was ingeslagen en dat er een tas met inhoud uit de auto was gestolen. De eigenaar van de auto deed aangifte en twee getuigen melden zich bij de politieagenten. Zij hadden de daders gefotografeerd, waarmee het onderzoek in de versnelling kwam. Agenten herkenden de personen op de foto’s en vanmorgen kon het tweetal (15 en 21 jaar oud, afkomstig uit Utrecht) in hun woning worden aangehouden. Rechercheurs hebben de zaak in behandeling, de verdachten zitten nog vast.