Man beroofd van laptop

Utrecht – In de nacht van zondag 17 op maandag 18 juli werd een man voor zijn woning beroofd van zijn laptop. De recherche zoekt getuigen.

Rond 02.20 uur zat een bewoner van de Van Heuven Goedhartlaan op een terrasje voor zijn woning. Hij zat een film op zijn laptop te kijken. Plotseling kwam er een man die de laptop wegpakte. Het slachtoffer greep de man vast en werd meegesleurd door de struiken. Daar stond nog een andere man. Het slachtoffer werd vervolgens meerdere keren geslagen tegen zijn hoofd. De twee mannen renden weg in de richting van de Trumanlaan.

Uw tip!

Beide verdachten hebben een lichtgetinte huidskleur, zijn tussen de 17-25 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Ze hebben een tenger tot slank postuur, donker haar en droegen donkere kleding.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Utrecht via 0900 888 of anoniem via 0800 7000.