Aanhouding voor dealen in harddrugs

Utrecht – Donderdagmiddag 14 juli hielden agenten twee mannen aan de Van Vollenhovenlaan voor het dealen in harddrugs.

Rond 16.15 uur zagen agenten hoe er mogelijk van uit een auto drugs gedeald werd. Ze volgden de auto waarvan de bestuurder even verderop stopte en een woning in ging. Hij kwam naar buiten om op de fiets verder te gaan. Op het Jaarbeursplein controleerden agenten de man, 35 jaar uit Utrecht, die uit de woning kwam met een andere man, 37 jaar uit Amsterdam, die bij hem stond. De Amsterdammer had een tas vast waarin drugs zaten, de Utrechter had een hoeveelheid geld bij zich. Beiden werden aangehouden.

De woning waar de Utrechter uit kwam werd door agenten door zocht. Daar werd onder andere een hoeveelheid drugs aangetroffen, meerdere mobiele telefoons en geld. De twee zitten vast.