blogname

112
utrechtnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Man belaagd en geslagen


Vleuterweide - Een vervelend geweldsincident in een speeltuin in Vleuterweide. Drie jongens gedroegen zich a-sociaal en belaagden daar een voorbijganger door op hem in te rijden en hem klappen te geven. De man raakte gewond.

Op dinsdagmiddag 16 januari, omstreeks 15.55 uur, was een jongen op een scooter bezig met het maken van gevaarlijke wheely's op het fietspad in de speeltuin De Groene Wig aan de Heidestein in Vleuterweide. Deze jongen voegde zich bij twee vrienden die zich in de speeltuin bevonden. Op dat moment bevonden zich meerdere mensen, waaronder ouders en kinderen, in de speeltuin. De jongens reageerden om nog onbekende reden op een toevallige voorbijganger. Eén van de jongens stapte op zijn scooter en reed met verhoogde snelheid op de man in. Deze kon zich nog net afweren om erger te voorkomen. De bestuurder van deze scooter ging er als een haas vandoor. Alsof dat nog niet genoeg was kwamen de twee andere jongens ook nog even "verhaal" halen en sloegen op de man in. De man kwam ten val en raakte gewond aan het gelaat en aan zijn handen. Ook deze jongens gingen er na de mishandeling vandoor.

Het gaat om drie jongens in donkere kleding met capuchons. Nadere signalementen zijn nog niet erg duidelijk. De jongens maakten vermoedelijk gebruik van een zwarte en blauwe scooter.

De recherche van het basisteam Utrecht-West is op zoek naar getuigen. Uit het onderzoek is gebleken dat een vrouw met een opvallend fel oranje buggy met een klein kind bijna werd aangereden door de verdachten. Mocht u meer informatie hebben over deze gebeurtenis neemt u dan s.v.p. contact op met de recherche van het bureau De Meern via 09008844.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws